On VN-achtig aan het werk
15 Januari 2014 | Zuid Sudan, Juba
15 Januari 2014 - 20:03
Berthil:
John
Ik was het contact weer even kwijtgeraakt, maar dankzij Klaas heb ik de juiste weg op het WWW weer gevonden. Ik ben blij dat er tijdens uitzending in ieder geval 1 ding niet verandert: het is iedere dag weer de "alles = anders show" en je blijft je steeds toch weer verbazen, pas op jezelf!
groeten
berthil -
15 Januari 2014 - 22:22
Evalien:
Hoi,zo te lezen druk en druk,alleen snap niet helemaal wat je aan het doen ben,volgens mij is het een zit klus,ahaha ik denk dat ik eerst moet weten wat jou werk daar is ,wil ik het snappen,heb niet het idee dat je ons land mis,en met aanpassen heb je ook geen moeite ,maar ja jullie blijven soldaten,dus alles is mogelijk,maar snap er uit dat je wel goed zit daar ook waar je slaap lijk me geen probleem,alleen jammer dat je geen foto,s neer zet,dan kunnen we er wat meer bij voor stellen,nou hier is het goed nat ,en saai ,dus geniet maar daar is Afrika ,want kan wel eens je laatste trip worden Gr xxxxx